Asiantunteva kumppani

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva henkilöstöalan asiantuntija. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Pitkä alan kokemuksemme ja laaja työntekijäverkostomme ovat käytettävissäsi silloin, kun tarvitset työvoimaa nopeasti tai haluat rekrytoida uusia osaajia.

 

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus auttaa yritystäsi sopeutumaan talouden vaihteluihin nopeasti ja saat helposti ja vaivattomasti työvoimaa lyhyisiin tai pitkäaikaisiin henkilöstötarpeisiin. Kumppanuussuhde kanssamme tekee rekrytoinnista nopeaa, joustavaa ja vaivatonta. Samalla varmistat, että käytössäsi on kysynnän ja tarpeesi mukaan osaavaa työvoimaa.

Työntekijä on sopimussuhteessa kanssamme, joten asiakasyrityksemme ei tarvitse huolehtia lakisääteisistä työnantajavelvoitteista, kuten palkanmaksusta tai työterveyshuollosta. Sinun vastuullesi jäävät työtehtäviin ja työturvallisuuteen perehdyttäminen sekä työnjohto. Otamme jokaiseen työntekijään henkilökohtaisen kontaktin ja pyrimme löytämään kaikkiin tehtäviin aidon osaajan ja vastuullisen henkilön. Toimimme nopeasti ja pidämme asiakkaamme ajan tasalla prosessin etenemisestä.

Välitämme työntekijöitä useille eri toimialoille. Viime aikoina toiminnassamme ovat korostuneet teollisuus, logistiikka, varastointi, rakentaminen, talotekniikka, palvelut sekä toimisto- ja taloushallintotehtävät. Kauttamme työllistyy osaavia tekijöitä sekä tuotanto- että toimihenkilötehtäviin.

Olemme Reiluja vuokratöitä –auktorisoitu henkilöstöpalvelualan yritys. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme luotettava kumppani niin työntekijälle kuin vuokratyövoimaa käyttävälle asiakasyritykselle.

 

Rekrytointi

Asiantuntijamme ovat käytössäsi myös silloin, kun olet rekrytoimassa lisää vakituista työvoimaa. Räätälöimme palvelumme aina asiakasyrityksemme tarpeisiin sopivaksi – voimme hoitaa puolestasi koko rekrytointiprosessin, suorittaa luotettavia henkilöarviointeja rekrytointisi tueksi tai hoitaa rekrytointiprosessin osa-alueita. Palvelemme yritysasiakkaitamme kaikissa rekrytointitarpeissa suorittavista tehtävistä aina ylempien toimihenkilöiden rekrytointeihin asti.

 

Henkilöarviointi

Koulutetuilla rekrytoinnin asiantuntijoillamme on käytössä useita luotettavia kompetenssipohjaisia arviointimenetelmiä ja –työkaluja. Sopivien arviointimenetelmien valinnalla saat lisävarmuutta tärkeisiin rekrytointeihin. Lisäksi henkilöarviointia voi hyödyntää työntekijöiden johtamisessa, kehittämisessä ja motivoinnissa.

 

Koulutusratkaisut

Mikäli tarvitset lisää työvoimaa, eikä päteviä osaajia löydy tai työvoimaa tulisi ensin kouluttaa, ratkaisu voi olla RTK-Henkilöstöpalvelun järjestämä rekrytointikoulutus. Meillä on olemassa oleva toimiva malli ja aktiiviset suhteet moniin oppilaitoksiin sekä TE-toimiston ja Ely-keskuksen kaltaisiin julkisen sektorin toimijoihin. Voimme organisoida puolestasi tarvittavan koulutuksen, hakea mahdollista tukirahoitusta ja toimittaa yrityksellesi uutta koulutettua henkilökuntaa.

 

Katso alueesi yhteystiedot ja ota yhteyttä. Etsitään yhdessä ratkaisu, joka palvelee Sinua parhaiten!