Avoimet työpaikat

avoimet

Metallityöntekijä

Haemme Varkaudessa sijaitsevalle paperi- ja selluteollisuuden laitevalmistaja-asiakkaallemme METALLITYÖNTEKIJÄÄ.

Sinulla on levyseppä-hitsaajan tai muu metallialan ammattitutkinto ja mielellään jo vähän kokemusta metallituotteiden valmistuksesta. Toimit varaosavalmistuksessa tuotteen tarkastus ja viimeistelytehtävissä.

Työtehtävät sisältävät kappaleiden manuaalista työstämistä ja hiontaa sekä tarkkuutta vaativia mittaustehtäviä.Teet työtä yhdessä työnjohtajan ja tiimin kanssa vastaten valmistuksen toteutuksesta ja tuotteen laatukriteerien täyttymisestä.  Hyvää fyysinen kunto sekä käsityökalujen käsittelykokemusta ja – tuntemus ovat eduksi.

Omaat riittävät ATK-valmiudet, ja olet halukas oppimaan uutta ja tekemään töitä monitaitoisesti. Pystyt tekemään 3-vuorotyötä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Olet toimeen tarttuva ja yhteystyökykyinen ja halukas parantamaan jatkuvasti omaa tekemistäsi.

Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen, jossa mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille.

Työt alkavat elo-syyskuun aikana ja haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuaikana. Hakuaika tehtävään päättyy 13.8.2017, joten hae paikkaa pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Varkaus, rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.
Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 
Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.