Avoimet työpaikat

avoimet

Mekaniikkasuunnittelija Orimattilaan

Asiakkaamme Ferroplan Oy hakee kauttamme Mekaniikkasuunnittelijaa Orimattilaan.

Kuvahaun tulos haulle ferroplan logo 

Toisen polven perheyritys Ferroplan Oy on Suomen johtava kappale- ja massatavaran käsittelyyn kuljetinratkaisuja suunnitteleva ja valmistava yritys. Lisäksi Ferroplan tarjoaa ratkaisuja vedenkäsittelyyn sekä kiinteän jätteen käsittelyyn ja varmistaa aina laitteidensa ylläpidon Ferro Care -huollolla.

Työ tapahtuu pääasiallisesti Ferroplan Oy:n tuotantotiloissa Orimattilassa, mutta mekaniikkasuunnittelijallakin voi olla jonkin verran asennusvalvonta-, ja mittakäyntejä. Työnkuvaan kuuluu olennaisena osana suunnittelu ja 3D mallinnus, sekä valmistus- ja kokoonpanopiirustukset.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. insinööri ja mielellään jo muutaman vuoden kokemusta joko suunnittelijan työstä, tai muusta työkokemuksesta mekaanisten rakenteiden/ ratkaisujen parissa. Tehtävä edellyttää vahvaa Solidworks osaamista. Työssä menestymisen kannalta mekaniikkasuunnittelijalla tulisi olla erinomainen paineensietokyky, sillä projektiluonteisessa työssä aikataulut voivat olla usein hyvinkin kiireisiä. Lisäksi arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja, jotta yhteydenpito asiakkaaseen projektin eri vaiheissa sujuu vaivatta.

Tarjoamme sinulle vakituisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän alan johtavassa yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rami Räty numerosta 044 412 4747.

Hae tehtävään suoraan tästä, tai lähetä hakemus ja cv osoitteeseen rami.raty@rtkpalvelu.fi