Avoimet työpaikat

Tuote- ja tuotantosuunnittelija (suorarekrytointi)

Parmarine on suomalainen yritys, joka on erikoistunut valmistamaan kylpyhuoneita ja saunapesuhuoneita rakennustuotantoon sekä palo-ovia laivateollisuudelle. Parmarinella on tuotantoa Forssassa ja Leppävirralla. Leppävirran tehtaalla valmistetaan laivojen ovia. Laivateollisuuden ja Parmarinen tulevaisuuden näkymät ovat erittäin vakaat. Leppävirta sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella valtatie viiden varrella 55 km Kuopiosta etelään. http://www.parmarine.fi/fi/

Päätyösi Parmarinen palveluksessa tuote- ja tuotantosuunnittelijana on valmistusdokumenttien laatiminen tilaaja-asiakkaan aineistoista tuotannon työohjeiksi. Työssä menestymisen ehtona on erittäin vahva Excel-osaaminen sekä osaamista CAD-ohjelmistoista. Lisäksi luemme eduksi 3D-suunnitteluosaamisen (Solid Works) sekä VBA-ohjelmointikielen hallinnan. Eduksi luemme myös insinöörikoulutuksen sekä työkokemuksen konepajateollisuudesta ja työnjohdosta.

Parmarinelle tärkeää on, että olet oma-aloitteinen, millintarkka ja silti ripeäotteinen tuotannon organisoija. Tahdot menestyä sykleittäin vaihtelevissa tilanteissa, toimit notkeasti tuotannon tukena yhteistyössä muun työnjohdon ja työntekijöiden kanssa. Tahto ja tarkkuus ratkaisevat, Parmarine perehdyttää sinut hyvin tehtävääsi.

Työt alkavat viimeistään 1.3. tai sopimuksen mukaan. Haku 28.1. 2018 mennessä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työn kesto toistaiseksi ja kokoaikainen. Valittu toimihenkilö työllistyy suoraan Parmarinen työntekijäksi.

Lisätietoja työtehtävistäsi kertoo Rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi.

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.