Avoimet työpaikat

Kahvilamyyjä

Haemme asiakasyritykseemme Varkauteen kahvilatyöntekijää /myyjää.

 

Olet jo kokemusta kahvila-alasta tai vastaavasta kartuttanut tekijä ja sykit asiakaspalvelulle.

Arvostamme aurinkoista palveluasennetta, ripeyttä, omatoimisuutta sekä tiimityötaitoja. Tulet hyvin juttuun sekä ihmisten että kiireen kanssa. Osaat kertoa kahvilan tuotteista ja ominaisuuksista luontevasti ja myyvästi. Olet kassataitoinen ja vastaat osaltasi kahvilan siisteydestä ja viihtyvyydestä. Teet ahkerasti tarvittaessa myös avustavia keittiötöitä kuten tiskausta, siivousta ja kuormien purkua.

Tehtävä edellyttää hygieniapassia sekä työskentelyä myös lauantaisin.

Lähetä hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme vuoden loppuun kestävän määräaikaisen kokoaikatyön sekä Mara TES mukaisen palkkauksen. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä nautit myös työnantajan tarjoamista eduista.

 

Lisätietoja paikkaan liittyen antaa RTK-henkilöstöpalvelut rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.