Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä viittojen ja poijujen valmistukseen

Haemme asiakkaallemme Joensuun lähialueelle tuotantotyöntekijöitä erilaisten viittojen ja poijujen valmistukseen.

Tehtävät koostuvat tuotannon työvaiheista kuten porauksesta, sahauksesta ja kokoonpanosta.

Toivomme hakijoilta jotakin teknistä koulutusta (esim. muovi, kone tai metalli) tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä piirustustenlukutaitoa. Lisäksi olet reipas ja oma-aloitteinen työssäsi ja pystyt tarvittaessa tekemään myös 2-vuoroa. Työturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukortti katsotaan eduksi sekä oman auton käyttömahdollisuus.

Työtä on aluksi tarjolla tarpeen mukaan ja työaikoja on mahdollista sovitella. Loma-aikoina ja kesällä työtä on tarjolla kokoaikaisemmin. Valituilta henkilöiltä toivotaan mahdollisuutta sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa.

Työn luonteen vuoksi tehtävät soveltuvat esimerkiksi opiskelijoille, joilla on mahdollisuus työskennellä opintojensa ohella. Tehtävässä on tarjolla myös opinnäytetyömahdollisuus tekniikan alan opiskelijalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Lisätietoja: piia.sallinen@rtkpalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application