Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Myyntikoordinaattori

Onko sinulla intohimoinen suhtautuminen kotimaiseen kalaan ja lähituotantoon?

Finnforel Oy on toteuttanut Varkauteen kiertovesitekniikkaa käyttävän kalankasvatuslaitoksen. Laitos ei kuormita ympäristöä. Sen tuotantotekniikka mahdollistaa uudet kalatuotteet ja kysyntäohjautuneen toiminnan. Laitos valmistui helmikuussa 2018. Sen arvioitu vuosituotanto on 1 milj. kiloa kirjolohta. Finnforel Oy:n omistaa Huutokosken Arvo-Kala Oy, TukkuHeino Oy ja sijoitusyhtiö Aii Corporation Oy.

Haemme Varkauteen Finnforelin myyntitiimiin Myyntikoordinaattoria

Sinulla on aiempaa kokemusta pääsääntöisesti puhelimella ja sähköpostilla tapahtuvasta myyntityöstä; omaat vakuuttavat asiakaspalvelu- ja puhelinmyyntitaidot ja suoriudut selkeästi myös kirjallisista yhteydenotoista ja palvelupyynnöistä. Haluat välittää jokaisessa yrityskontaktissa laadukkaan asiakaskokemuksen.

Voit olla esim. kaupallisen puolen koulutuksen saanut ja jo työkokemusta omaava tai vasta valmistuvassa oleva, alan töitä aloitteleva. Tärkeintä on asenne ja motivaatio. Hallitset toimistopuolen perus toimisto-ohjelmat ja järjestelmät sekä englannin kielen kirjallisen ja suullisen taidon. Myös muun kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtäväsi on myydä Saimaan tuore -nimikkeen kalatuotteita ruokakaupoille sekä ravintoloille ja suurkeittiöille. Työt sisältävät myös tehtäviä tilaus-toimitusketjun hoitoon ja tallennukseen liittyen sekä yhteydenpitoa myynnin sekä tuotannon kanssa. Vastaat myynnin ohella myös muista asiakaspalvelu- ja markkinointitoiminnoista yhteistyössä tuotantopäällikön ja kenttämyynnin kanssa.

Olet tiimipelaaja, joka hallitsee järjestelmällisen ja tarkan työskentelytavan myös kiireessä. Osaat talon tavat opittuasi suunnitella työsi itsenäisesti ja tehokkaasti sekä hoidat annetut työtehtävät huolellisesti. Odotamme sitoutumista työhön, yhteistyökykyä ja hyviä tiimityötaitoja, vastuullisuutta sekä laitoksen toimintaa kehittävää työotetta.

Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä sekä mahdollisuuden kehittyä osana Finnforelin myyntiorganisaatiota.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen p. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application