Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Sisäänostaja

Haemme asiakkaallemme Alavudelle ovien valmistuksen pariin toiminnanohjausjärjestelmät taitavaa ja tehokasta sisäänostajaa!

Työn luonne on tuotannossa tarvittavien materiaalien, varaosien ym. tuotantotarvikkeiden hankintaa. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä tuotannon sekä hallinnon välillä varmistaen yrityksen ydintoiminnan sujuvuuden päivittäisellä tasolla.

Hakijalta edellytetään kokemusta oston ja hankinnan tehtävistä sekä vankkaa ERP-järjestelmien tuntemusta ja tietoteknistä osaamista. Teollisuuden tuntemus sekä mahdolliset teknisen tai kaupallisen alan tutkinnot luetaan hakijan eduksi. Työ on kokopäivätyötä arkisin.

Työ alkaa määräaikaisuudella, mutta tähtää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus puusepänteollisuuden TES.

Jos olet pedantin työskentelyotteen omaava, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja motivoitunut tekijä, saatat olla juuri etsimämme henkilö - olitpa sitten jo oston salat tunteva alan ammattilainen tai urasi alkutaipaletta taittava tekijä vailla sitä seuraavaa ammatillista askelta.

Kinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Hakijoita haastatellaan hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja paikasta antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Janne Malmisaari (044 412 4637 / janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi)

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi

Työnhakulomake / job application