Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Teollisuuden kesätyöt

Haemme Joensuuhun ja lähialueen teollisille asiakkaillemme reippaita ja intoa puhkuvia kesätyöntekijöitä erilaisiin tuotannon työvaiheisiin, kuten kokoonpanoon, laadunvalvontaan, viimeistelyyn, ripusteluun, särmäykseen, hitsaukseen, koneistukseen ja varastotehtäviin.

Jos opiskelet jotakin teknistä alaa, omaat aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai olet muuten vain kiinnostunut työskentelemään tuotannollisissa tehtävissä, olet etsimämme henkilö.

Arvostamme myös positiivista asennetta, hyvää työmotivaatiota sekä uuden oppimiskykyä. Eduksi katsomme vuorotyövalmiuden sekä osaan tehtävistä oman auton käyttömahdollisuuden.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään/kesän aikana ja tarjolla on eripituisia työpätkiä.

Jos kiinnostuit tehtävistä, jätä meille hakemuksesi www.rtkhenkilostopalvelu.fi ja kerro, miten olisit käytettävissä töihin. Vapaamuotoisessa hakemustekstissä voit myös kertoa, mitkä tehtävät erityisesti kiinnostavat sinua.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application