Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kahvilatyöntekijöitä Heinolaan kesäksi

Haemme asiakkaallemme Kahvila Tyyrpuuriin kesäksi reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä kahvilatyöntekijöitä Heinolan satamaan.

Kahvila Tyyrpuurissa pääset osallistumaan monipuolisesti kahvilan eri työtehtäviin. Työnkuvaasi kuuluu mm. pikaruoka- ja vitriinituotteiden valmistaminen, anniskelu ja tarjoilu, sekä paikkojen puhtaanapito.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta kahvila- tai ravintolatyöstä, sekä anniskelu- sekä hygieniapassia. Tärkeimmät tekijät ovat kuitenkin iloinen asiakaspalveluasenne, sekä ripeä työote ja hyvä paineensietokyky.

Tunteja on noin 90 h/ 3 viikossa kesäkuusta elokuun puoleen väliin. Toukokuussa sekä elokuun puolenvälin jälkeen töitä on tarjolla säiden mukaan.

Kyseinen työpaikka on savuton.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työnkuvaan loistavassa tiimissä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemus tästä linkistä tai suoraan osoitteeseen ria.aaltonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Ria Aaltonen
Rekrytointivastaava
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Työnhakulomake / job application