Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

RAKENNUSSIIVOOJIA OL3-PROJEKTIIN

Haemme asiakkaallemme RAKENNUSSIIVOOJIA OL3-projektiin erilaisiin loppusiivoustehtäviin

Mikäli olet työskennellyt OL3-projektin rakennustyömaalla ja sinulla on sinne voimassa oleva turvaselvitys (voimassa kolme vuotta kerrallaan), niin tässä sinulle työpaikka.

Työt alkavat maaliskuussa 2019, kesto aluksi noin kaksi kuukautta. Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun.

Lisätietoja:

Tuomas Kaukomies                                        tuomas.kaukomies@rtkhenkilostopalvelu.fi                                            044-412 4366

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application