Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tilitoimistotyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Suonenjoelle taloushallinnon kirjanpitäjää/palkanlaskijaa.

Työtehtävät sisältävät yritysten ja yhteisöjen kirjanpitoon liittyviä tehtäviä kuten laskutuksen, palkanlaskennan, reskontrien ja kirjanpidon hoitoa sekä osaamisen mukaan myös tilinpäätöksen, verotuksen, budjetoinnin ja kannattavuuden seurantaa. Lisäksi työtehtävät pitävät sisällään myös muita toimiston työtehtäviä kuten puhelin- ja sähköpostiliikenteen hoitoa sekä asiakaspalvelua.

Toivomme hakijalta kaupallisen tai talouspuolen koulutusta, muutamien vuosien työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä arvonlisäverotuksen ja työlainsäädännön tuntemusta. Hallitset sujuvasti perus ATK-ohjelmien käytön ja sinulla on käyttökokemusta taloushallinnon ohjelmista esim. Balanssi -ohjelmasta. Työ edellyttää sitoutuneisuutta, numerotarkkuutta, huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä sosiaalisia taitoja.

Odotamme valmiutta opetella uusia asioita sekä topakkaa, motivoitunutta työotetta ja vastuunottokykyä. Olet tottunut tiimipelaaja, joka pystyy hoitamaan annetut työtehtävät huolellisesti ja tarkasti. Talon tavat opittuasi osaat suunnitella työsi itsenäisesti ja tehokkaasti. Työssä on mahdollisuus kehittyä monipuoliseksi taloushallinnon ammattilaiseksi.

Tarjoamme alkuun osa-aikaisen määräaikaisen työsuhteen RTK-henkilöstöpalveluiden työntekijänä käyttäjäyrityksessä, noin 18-40 h/vko. Jatkossa mahdollisuus työllistyä yritykseen kokoaikaiseksi työntekijäksi. Palkkaus Taloushallintoalan TES mukaisesti.

Työt alkavat viimeistään huhtikuussa tai sopimuksen mukaan.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen puh 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application