Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä

Haemme teolliselle asiakkaallemme Kontiolahteen tuotantotyöntekijää muottihuollon työtehtäviin.

Työtehtävät ovat opittavissa, aikaisempi kokemus samantyyppisistä, teollisuuden työtehtävistä luetaan toki eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Jos olet kätevä käsistäsi, ja olet ehkä rassaillut mopoja tai autoja, voisit olla oikea tyyppi tähän työhön.

Työntekijältä odotamme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta työssä ja työelämyönteistä asennetta. Työskentely tapahtuu päivävuorossa.

Työ alkavaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaamme kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja: Tanja Asikainen p. 050 376 5735/tanja.asikainen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application