Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Muoviteollisuus tutuksi -koulutus

Kiinnostavatko sinua työtehtävät teollisuuden parissa? Haluatko työskennellä Pohjois-Karjalan alueella?

Nyt siihen on mahdollisuus! Muoviteollisuus tutuksi -koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille tietämystä Pohjois-Karjalan muovialan yrityksistä sekä parantaa heidän työllistymismahdollisuuksiaan yritysten palvelukseen.

Koulutuksen tavoitteena on syventää teoreettista tietämystä ja soveltaa sitä käytännön työtehtäviin. Jokainen opiskelija opastetaan valitun yrityksen tarpeiden mukaan eri tehtäviin niin, että opiskelija saa hyvän käsityksen muoviteollisuuden työpaikoista ja tuotannosta. Työssäoppimisen aikana opiskelijat kiertävät yhdestä muutamaan työpisteeseen oppilaan oppimiskyvyn ja tilanteen mukaan. Työpisteiden kierrosta laaditaan ennakkoon suunnitelma yhdessä yrityksen kanssa.

Työssäoppimispaikkoja tarjoavat mm.:

Oy All-Plast Ab, Cobham Mast Systems, Eko-Aims Oy, Greenfox Oy, Muottituote Group Oy, Muovisola Oy, Phillips Medisize ja RTK-Henkilöstöpalvelu.

Työssäoppimisjakson tavoitteena on antaa opiskelijoille edellytykset työllistymiseen erilaisissa tuotannon tehtävissä. Oppimisjakso kestää n. 10 päivää. Päävastuu työssäoppimisen valvonnasta on yrityksillä. Vastuukouluttajan tehtävänä on opastaa työpaikkaohjaajia sekä osallistua osaltaan työssäoppimisen ohjaukseen. He myös seuraavat, että työssäoppimiselle asetetut tavoitteet saavutetaan. 

Koulutus toteutetaan pääsääntöisesti yritysten tiloissa sekä Riverian oppilaitoksella Peltolassa. Koulutus alkaa 15.4. ja kestää 20 päivää. Koulutuksen toteuttaa Riveria. 

Koulutukseen haetaan TE-palvelujen kautta:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/685134?searchPhrase=685134&announced=0&sort=1

Hakuaika 4.4. saakka. 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application