FINNFOREL Kirjolohenkasvattamotyöntekijöiden haku on alkanut

Finnforel rakentaa Varkauteen kirjolohen kiertovesilaitoksen sekä kalanjalostamon vuoden 2017 aikana. Täysimittainen tuotanto käynnistyy vuonna 2018. Hautomo ja poikasten kasvatuslaitos ovat jo toiminnassa. Sijainti Varkaudessa Stora-Enson tehdasalueella tuo synergiaetuja energiassa, raaka-vedessä, veden puhdistuksessa ja jätteiden käsittelyssä. Tutustu tarkemmin Finnforeliin osoitteessa http://www.finnforel.com/.

FINNFOREL Kirjolohenkasvattamotyöntekijöiden RekryKoulutus järjestetään yhteishankintana Savon ammatti- ja aikuisopiston, Pohjois-Savon TE-toimiston ja Finnforel Oy:n kanssa. Henkilövalinnoissa Finnforel Oy:n yhteistyökumppanina toimii RTK-Henkilöstöpalvelu Oy.

Koulutuksen tavoitteena on antaa hyvät valmiudet työskennellä tehokkaasti, taloudellisesti ja turvallisesti Finnforel Oy:n Varkauden kirjolohenkasvattamo ja -jalostamotehtävissä. Koulutuksessa perehdytään mm. prosessitekniikkaan, elintarvike- ja hygienia-asioihin sekä Leanin periaatteisiin.

RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Finnforel Oy:n tehtäviin RTK-Henkilöstöpalvelun kautta.

Hakuaika on alkanut maanantaina 16.10.2017. Hakemukset tulee jättää 5.11.2017 mennessä sähköisellä hakulomakkeella, jotka löytyvät sekä http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/…että www.te-palvelut.fi osoitteissa.

Lisätietoja FINNFOREL Kirjolohenkasvattamotyöntekijöiden RekryKoulutuksesta antaa:

Viikolla 42: RTK-henkilöstöpalvelu Mari Laitinen, p. 044 412 4279, mari.laitinen@rtkpalvelu.fi

Viikosta 43 alkaen: RTK-henkilöstöpalvelu Jouni Korhonen, p. 0400 480 613 jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Puhelintiedustelut (arkisin 10:00-15:00)