RTK-Henkilöstöpalvelu

Toimimme valtakunnallisesti, palvelemme paikallisesti

   
 
 

Toimimme valtakunnallisesti, palvelemme paikallisesti

 

 

 

Tuotamme yritysasiakkaillemme henkilöstöhankintaan ja liiketoiminnan tukitoimintoihin liittyviä palveluratkaisuja. Asiakkaillemme olemme helppo ja mutkaton yhteistyökumppani, joka löytää nopeasti oikeat työntekijät oikeisiin työtehtäviin.

Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia työllistymismahdollisuuksia. Tuotamme valikoiduilla toimialoilla asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä palveluratkaisuja ja tarvittaessa toimialakohtaisia konsepteja. Kiinteistö- ja palveluratkaisujen tuottamisessa toimimme tiiviissä yhteistyössä RTK-Palvelu Oy:n kanssa.

 

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on osa suomalaista Contineo-konsernia. Konserniin kuuluu myös valtakunnallisia kiinteistö- ja siivouspalveluita tarjoava RTK-Palvelu Oy, jonka 30 toimipisteessä työskentelee maanlaajuisesti yli 3 300 alansa ammattilaista. Contineo-konsernin liikevaihto on n. 140 milj. euroa ja sen palveluksessa on yli 3800 työntekijää.

 

Henkilöstöpalveluiden ammattilaisesi

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on erikoistunut yritysten ja yhteisöjen henkilöstöpalveluihin sekä työntekijöiden monipuoliseen työllistämiseen. Palvelumme sisältävät:

Toimialamme ovat teollisuuden alat, kuljetus-, varasto- ja logistiikka-alat, rakennus- ja talotekniikan alat, kaupan ala, sosiaali- ja terveysala, ICT-ala sekä julkinen sektori.

 

Monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo

Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen ja pitkäkestoisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen palveluun. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Raumalla, Lahdessa, Joensuussa, Mikkelissä, Kuopiossa, Varkaudessa ja Oulussa. Vaikutusalueemme työllistämisessä on kuitenkin laajempi – palvelemme kaikissa henkilöstöpalveluiden tarpeissa sijainnista riippumatta.

 

Kysy lisää!

Ota yhteyttä lähimpään toimipisteeseemme

 

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä 40 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 120 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti noin 3500 alansa ammattilaista.

RTK-Palvelu tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Tutustu RTK-Palveluun tarkemmin osoitteessa www.rtkpalvelu.fi