RTK-Henkilöstöpalvelu

Työelämä kutsuu!

Kunnioitamme osaamistasi ja toiveitasi Henkilökohtaiset ja luottamukselliset palvelut Tukea haun ja työn aikana Noudatamme toimialakohtaisia työehtosopimuksia
 
 

Työelämä kutsuu!

Kunnioitamme osaamistasi ja toiveitasi

Henkilökohtaiset ja luottamukselliset palvelut

Tukea haun ja työn aikana

Noudatamme toimialakohtaisia työehtosopimuksia

 

Millaista työtä juuri sinä haluat tehdä?

Kauttamme voit työllistyä erilaisiin työtehtäviin joustavasti elämäsi eri vaiheissa – olitpa opiskelija, välivuotta pitävä, vastavalmistunut tai työpaikkaa vaihtava. Kun työllistyt kauttamme, työnantajasi on RTK-Henkilöstöpalvelu. Voit kuitenkin saada myös vakituisen työpaikan asiakasyrityksistämme, sillä rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan heidän palkkalistoilleen.

 

Monipuolisia työtehtäviä

Mitä sinä osaat ja missä olet hyvä? Oletko kenties jo hankkinut ammatin? Kysyntää on esimerkiksi kokoonpanijoille, koneistajille, varastotyöntekijöille, rakennusmiehille, taloushallinnon ammattilaisille, myyjille, laitoshuoltajille.

 

Tarjoamme töitä monipuolisesti mm. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan ja palvelun toimialoille sekä taloushallinnon ja toimiston tehtäviin. Koko Suomen kattava rekrytointiverkostomme tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia työllistyä eri puolilla maata.

 

Tartu tilaisuuteen

Hitsaaja, sähkösuunnittelija, kahvilatyöntekijä, kirjanpitäjä… Millaisesta työstä juuri sinä unelmoit? Katso, mitä meillä on tarjolla juuri nyt!

 

Katso avoimet työpaikat

 

 

Reilu työnantaja

Meillä on oikeus käyttää Reiluja vuokratöitä -tunnusta. Tämä tarkoittaa sitä, että huolehdimme oikeasti eduistasi ja oikeuksistasi. Tavoitteemme on olla sinulle hyvä työnantaja.

 

Palkkalistoillamme kuulut työterveydenhuollon piiriin ensimmäisestä työpäivästä alkaen ja saat toimialasi työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Työaikojen ja turvallisuuden suhteen noudatamme asiaan kuuluvia lakeja ja määräyksiä. Syvällinen perehdytys työhön ja työsuhteen aikainen tuki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

 

Saat apua työnhakuun – maksutta!

Jättämällä hakemuksesi meille tavoitat useita satoja mahdollisia työnantajia yhdellä hakemuksella – anna meidän etsiä sinulle toiveitasi ja tarpeitasi vastaava työ! Kaikki palvelumme ovat sinulle luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme velvoittaa sinut ainoastaan ottamaan vastaan sinua aidosti kiinnostavia tehtäviä.

 

Tavoitteena tyytyväinen työntekijä

Työllistämme vuositasolla satoja työntekijöitä eri aloille. Olemme saaneet työntekijöiltämme hyvää palautetta siitä, että kanssamme työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat sulavasti – tulee työarjessa vastaan mitä tahansa. Jos sinulla on mitä vain kysyttävää työsuhteeseesi tai -sopimukseesi liittyen tavoitat meidät varmasti.

 

Työntekijöiden suosittelut TOP 5:

Jätä hakemuksesi huoletta meille

Jätä hakemuksesi meille, niin tavoitat useita satoja mahdollisia työnantajia yhdellä hakemuksella. Asiantuntijamme etsii sinulle arvoihisi ja elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan.

Emme omalla toiminnallamme tyydy ainoastaan työllistämään, vaan huolehdimme sinusta myös työntekijänä liikunta- ja kulttuurietujen muodossa. Turvaamme terveytesi ja sujuvan työarkesi laajalla työterveyshuollolla. Kaiken tämän teemme puolestasi, jotta sinä voit keskittyä työpäivääsi antamaan parhaasi joka päivä.

Tutustu sinua kiinnostaviin avoimiin työpaikkoihin tästä