RTK-HENKILÖSTÖPALVELU ON REILU TYÖNANTAJA

 

Vuokratyö on mahdollisuus

Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet työnhakijoiden työllistämiseen ja tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia työuran kaikissa vaiheissa. Vuokratyön kautta voit tutustua toimialoihin ja erilaisiin työtehtäviin joustavasti elämäsi eri vaiheissa – olitpa opiskelija, välivuotta pitävä, vasta valmistunut, tai työpaikkaa vaihtava. Vuokratyö on portti työelämään ja voi toimia väylänä jopa vakituiseen työsuhteeseen. Henkilöstövuokrauksen lisäksi rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakasyrityksiimme.

 

Monipuolisia työtehtäviä

Mitä sinä osaat ja missä olet hyvä? Oletko kenties jo hankkinut ammatin? Kysyntää on esimerkiksi kokoonpanijoille, koneistajille, varastotyöntekijöille, rakennusmiehille, taloushallinnon ammattilaisille, myyjille, laitoshuoltajille…Tarjoamme töitä monipuolisesti mm. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan ja palvelun toimialoille sekä taloushallinnon ja toimiston tehtäviin. Koko Suomen kattava rekrytointiverkostomme tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia työllistyä eri puolilla maata.

 

Reilu työnantaja

Olemme Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu henkilöstöpalvelualan yritys. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme luotettava kumppani niin työntekijöillemme kuin vuokratyövoimaa käyttäville asiakasyrityksillemmekin.

Henkilöstövuokrauksessa RTK-Henkilöstöpalvelu toimii työnantajanasi. Maksamme palkan ja huolehdimme kaikista lakisääteisistä työnantajavelvoitteista. Työntekijämme saavat toimialan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, ja työskentely on Työ- ja elinkeinoministeriön sekä Työsuojeluhallinnon ohjeistuksen mukaista. Järjestämme työntekijöillemme esimerkiksi työterveyshuoltopalvelut.

 

Me autamme sinua työnhaussa

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan meillä tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa meille jättäneisiin yhteyttä, jos meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Jättämällä hakemuksesi meille tavoitat useita satoja mahdollisia työnantajia yhdellä hakemuksella – anna meidän etsiä sinulle toiveitasi ja tarpeitasi vastaava työ!