Yritykset | Työn tarinat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Työn tarinoita

 
 

Työn tarinoita

 

JOEN TALO: Rekrytointien perustan rakentaa yhteistyö RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa

Hyvän tekijä -yhtiöt on Joensuun seudulla toimiva perinteikäs korjausrakentamisen moniosaaja. Rakennusalan ammattitaitoiseen ja luotettavaan yritysryppääseen kuuluvien Joen Talon, Sähköinston ja Timanttimiesten kanssa urakat sujuvat sovitusti, siististi ja ammattitaidolla.

➤ Lue tarina

 

Finnforel: RekryKoulutus nykyaikaisen kirjolohituotannon mahdollistajana

RekryKoulutus on oivallinen kouluttaa yritykseen työntekijöitä tilanteessa, jossa osaavia tekijöitä on vaikea löytää. RekryKoulutus järjestetään yhteistyössä koulutusorganisaation kanssa, joka laatii yrityksen kanssa yhteistyössä opetussuunnitelman. Suunnitelma pitää sisällään useimmiten sekä tietopuolista opetusta sekä käytännön työssä oppimista. RTK-Henkilöstöpalvelu hoitaa yrityksen puolesta RekryKoulutuksien organisoinnin, mahdollisen tukirahoituksen hakemisen, tehokkaan hakijahankinnan sekä koulutuksen lopputulemana toimittaa uutta työvoimaa.

➤ Lue tarina

 

Peltaco Oy

Peltaco Oy on vuonna 1986 perustettu palo- ja työturvallisuuden asiantuntijatalo. Yritys palvelee turvallisuusalan ammattilaisia, yrityksiä, kiinteistöalan toimijoita, julkista sektoria sekä rakennusliikkeitä. Peltacon päätoimipaikka sijaitsee Suomessa, Kuopiossa, jossa sijaitsee myös yrityksen palo- ja työturvallisuuden erikoismyymälä. Peltacolla on myös turvallisuustuotteiden erikoisverkkokauppa www.peltacoshop.com, josta löytyy kattava valikoima palo- ja pelastuskalustoa, työturvallisuustuotteita sekä ensiaputuotteita.

➤ Lue tarina