Koulutusratkaisut - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

RekryKoulutukset

Työelämä on suuressa murroksessa. Moni toimenkuva muuttuu ja samalla syntyy kokonaan uusia osaamisalueita. Mikäli tarvitset lisää työvoimaa, eikä päteviä osaajia löydy tai työvoimaa tulisi ensin kouluttaa, ratkaisu on RTK-Henkilöstöpalvelun järjestämä rekrytointikoulutus.

 

Hyödynnä aktiivisia suhteitamme oppilaitoksiin sekä julkisen sektorin toimijoihin kuten TE-toimistoon ja Ely-keskukseen. Organisoimme puolestasi tarvittavan koulutuksen, haemme mahdollista tukirahoitusta ja toimitamme yrityksellesi uutta koulutettua henkilökuntaa.

 

Prosessi käynnistyy toimeksiannon huolellisella kartoituksella yhdessä sinun kanssasi. Sen jälkeen koulutusorganisaatio laatii kanssasi yhteistyössä opetussuunnitelman, joka sisältää sekä tietopuolista opetusta että käytännön työssä oppimista. Koulutuksen sisältö räätälöidään täsmälleen yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Me huolehdimme sinun esityksesi yhteishankintakoulutuksesta ELY-keskukseen tarvittavine liitteineen.

 

Kyvykkäimmät hakijat esiin

Hakuvaiheessa hyödynnämme osaamistamme ja monipuolisia hakukanaviamme, jotta tavoitamme mahdollisimman laajasti potentiaaliset hakijat.

 

Haastattelemme sopivimmat ehdokkaat ja tarkastamme heidän rekrykoulutuskelpoisuutensa paikallisen TE-toimiston kanssa. Haastattelujen jälkeen esittelemme tehtävään mielestämme soveltuvimmat hakijat sinulle. Sen jälkeen teemme yhdessä lopulliset valinnat koulutuksen aloittavista henkilöistä.

 

Koulutuksen ajan henkilöt ovat koulutusorganisaation kirjoilla. Koulutuksen kesto on minimissään 10 päivää, maksimissaan 9 kuukautta. Rekrykoulutuksen aikana henkilö saa korotettua päivärahaa. Työnantajan osuuden koulutuksen kustannuksista laskutamme yritykseltäsi.

 

Kirjoilla meillä, töissä teillä

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt aloittavat työskentelyn RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Seuraamme heidän edistymistään ja varmistamme, että uudet työntekijäsi sopivat tehtäviinsä ja motivoituvat työstä yrityksessäsi pidemmällä aikajänteellä.

 

Kysy lisää!

Ota yhteyttä lähimpään toimipisteeseemme

 

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

”Ryhmä on ollut todella innokas, vaikka aikataulu oli tiukka. Useilla uusilla Finnforelin työntekijöillä on aiempaa kokemusta elintarvikealasta. Tämä oli varmasti yksi järjestetyn RekryKoulutuksen vahvuuksista.”

– Jari-Matti Pitkänen, Toimitusjohtaja, Finnforel Oy

Tutustu tarkemmin RTK-Henkilöstöpalvelun ja Finnforelin yhteiseen matkaan