RTK-Henkilöstöpalvelu

Palvelumyyjäksi Jätekukolle Kuopioon? Hae pian!

03.12.2018

Jätekukko Oy on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Toimialue kattaa 16 kuntaa ja alueella on 220 000 asukasta. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Kuopion Technopoliksessa. Tutustu Jätekukkoon tarkemmin osoitteessa https://www.jatekukko.fi/.

Haemme Jätekukolle lisäpalveluihin erikoistuvaa PALVELUMYYJÄÄ, joka toimii tiiviissä yhteistyössä yhtiön palvelutuotannon, palveluneuvonnan ja viestinnän sekä materiaalikäsittelyn kanssa.

Tehtävänäsi on tarjota yhtiön uusia jätehuoltopalveluita, kuten Lavakukko, Pihakukko, Noutokukko ja Kärrykukko, niin taloyhtiöille kuin muillekin asiakkaille. Olet myös tärkeä innovaattori uusien palveluratkaisujen kehittämisessä.

Lisätietoja tehtävään liittyen arkisin klo 9-10 antaa Elisa Nuutinen 044 7978718 tai elisa.nuutinen@rtkpalvelu.fi.

Hae sunnuntaihin 9.12. mennessä!

Etsitkö työtä vai työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#siistiä #kukollatöissä #montasyytäinnostua #jätekukko #rtkhenkilöstöpalvelu