RTK-Henkilöstöpalvelu

Yhteistuumin kohti parempaa Suomea

28.01.2019

Myös me RTK-Henkilöstöpalvelussa haluamme olla luomassa Suomea, jossa ihmisillä on yhdenvertaiset mahdollisuudet hyvään elämään nyt ja tulevaisuudessa.

Se Suomi elää ja kukoistaa luonnon kantokyvyn rajoissa. On käytännön tekojen ja uusien työtapojen löytämisen aika. Vastaus on kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumus.

Sitoumus2050.fi on verkkopalvelu, jossa organisaatiot, yritykset ja yksityiset henkilöt voivat antaa kestävän kehityksen toimenpidesitoumuksia ja ideoita. Valmiit sitoumukset julkaistaan verkkopalvelussa. Kestävän kehityksen toimikunta, pääsihteeristö ja asiantuntijapaneeli seuraavat sekä tukevat sitoumuksia ja niiden edistymistä.

Toimenpidesitoumuksilla sitoudutaan edistämään yhteiskuntasitoumuksen tavoitteiden toteutumista. Ne tähtäävät muutaman vuoden sisällä, 5-10 vuoden aikana toteutettaviin konkreettisiin toimiin, toimintatapojen muutoksiin ja innovatiivisiin kokeiluihin, jotka edistävät yhteisesti sovittuja tavoitteita.

Me sitouduimme valtakunnallisesti tarjoamaan vähintään sadalle työttömälle työnhakijalle vuoden 2019 aikana vähintään 100 syytä innostua uuden työpaikan löytämisen mahdollistamiseksi.

Tutustu Sitoumus2050.fi-verkkopalvelussa sitoumukseemme tarkemmin TÄSTÄ