RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista

Andritzin tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely

Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 200.

Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella.
Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

ENGINEERED SUCCESS

ANDRITZ Oy:ssä on juuri tällä hetkellä tarjolla useita innostavia, haastavia ja kansainvälisiä mahdollisuuksia tarjoavia työtehtäviä.

Paikkakunnat, joihin osaajia haetaan ovat Varkaus, Kotka, Helsinki sekä Lahti. Mukana on myös kansainvälisiä mahdollisuuksia.

Tutustu avoinna olevinaan tehtäviin, klikkaa lisätietoihin ja hae mukaan osaksi kasvavaa ja kehittyvää energia-alan maailmanlaajuista suunnannäyttäjää!

Lisätietoja avoimista tehtävistä antaa:

RTK-Henkilöstöpalvelu Varkaus
rekrytointivastaava Jouni Korhonen
puh. 0400 480 613
jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti.

Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.