Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä/ koneenhoitaja

Oletko vuorotyövalmiudella ja itseohjautuvalla työotteella varustettu tekijä, jolta luonnistuu myös trukin käyttö? Saatat olla etsimämme tekijä! 

Etsimme asiakasyrityksemme Ruukin toimipisteelle kovalla asenteella varustettuja KONEENHOITAJIA sesonkiin! 

Työtehtävissäsi tulet toimimaan eristelevytuotteiden valmistusprosessin parissa vastaten mm. laadunvalvonnasta ja tuotantoprosessin sujuvuudesta. Lisäksi tehtäviisi tulee kuulumaan materiaalin kuljetus työpisteille trukkia käyttäen, joten käyttökokemus trukeista luetaan hakijan eduksi.  

Työt alkavat kattavalla perehdytysjaksolla, joten aiempi kokemus vastaavissa tehtävistä ei ole välttämätön – keskiössä on oppimisvalmius ja oikea asenne! 

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Palkkaus muovi- ja kemiantuoteteollisuuden TES:n mukaan. Työt alkavat huhtikuussa perehdytysjaksolla ja kestävät syyskuun loppuun asti. 

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/ 

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään! Haastatteluita suoritetaan jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun Päivi Rantsi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application