Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Pintakäsittelijä, teollisuus

Haemme Joensuussa toimivalle asiakkaallemme pintakäsittelijää.

Pintakäsittelijän työ pitää sisällään liittimien ja komponenttien kultausta ja hopeointia elektrokemiallisella prosessilla. Lisäksi työhön kuuluu mittaamista ja tulosten dokumentointia.

Odotamme hakijalta kemikaalien ja kemiallisten prosessien tuntemusta. Edellytämme tarkkaavaisuutta, huolellisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Työntekijänä olet motivoitunut oppimaan uutta, sillä työhön saat kattavan perehdytyksen.

Etähaastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa määräaikaisella sopimuksella. Määräajan työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua toimeksiantalle.

Tarjoamme hyvät ja kattavat edut työntekijöille, mm. liikunta- ja kulttuurisetelit sekä laadukkaan työterveyshuollon.

Lisätietoja:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application