Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Terminaalityöntekijöitä Vantaalle

Haemme Terminaalityöntekijöitä Vantaalle.

 

Haemme asiakkaallemme terminaalityöntekijöitä Vantaalle. Työ pitää sisällään pääasiassa saapuvan ja lähtevän tavaran käsittelyä, lemppausta, paketti lajittelua sekä pakkaamista. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta lavansiirtovaunun käytöstä sekä mielellään myös tuntemusta vastapainotrukin käytöstä.

Hakijalta odotamme lavansiirtovaunu kokemuksen lisäksi, tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta. Tämän lisäksi toivomme sinulta terminaalityöhön soveltuvaa fyysistä kuntoa, osa lajiteltavista paketeista on painavia, sekä hyvää suomen tai englannin kielen taitoa

Kyseessä on alkuun keikkatyö, työvuoroja tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan, kuitenkin säännöllisesti viikoittain. Mitä paremmin suoriutuu tehtävistä, sitä enemmän on myös vuoroja tarjolla ja on myös mahdollista työllistyä suoraan asiakkaalle työsuhteeseen.

Tarve tekijöille pääsääntöisesti ma- pe klo 13–21 välillä (vaihteleviin vuoroihin 6–8 h), joskin myös aamu- ja yövuoroja saattaa tulla tarjolle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Palkkaus: Terminaalitoimintaa koskeva TES

 

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application