Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Projektihankinnan asiantuntija

Haemme projektihankinnan ammattilaista vahvistamaan Posivan hankintatiimiä. 

Hakemamme henkilö tulee työskentelemään Posivan loppusijoitushankkeen projektihankinnoissa, jossa hän vastaa valittujen laitteiden ja järjestelmien hankinnoista aina tarjouspyynnöstä tarjousneuvotteluun, sopimuksen laadinnasta toimitukseen ja laskutukseen asti. Työpäivään kuuluu mm. hankintojen suunnittelu, sopimusneuvottelut, toimitusaikavalvonta ja erilaiset muut hankinnan tehtävät. 

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden kokemusta projektihankinnoista. Toimittajaverkostomme on kansainvälinen, joten odotamme hakijoilta hankinta- ja sopimushallinnan osaamisen ohella sujuvaa kielitaitoa sekä suomen- että englanninkielen osalta. Erilaisten teknisten ja laatuvaatimusten ymmärtäminen on eduksi. Arvostamme teknistä tai kaupallista kokemus- ja koulutustaustaa (esim. DI, KTM tai insinööri). 

Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ jatkuu 30.4.2022 saakka,  sisältää mahdollisuuden jatkoon.

Hakuaika päättyy: 20.05.2021

Kiinnostuitko?
Lisätietoja antaa:
Johanna Lainio
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy
+358 50 535 9035
johanna.lainio@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Työnhakulomake / job application