Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Pintakäsittelijöitä

Etsimme pintakäsittelijöitä Vieremälle Ratesteel Oy:n ja RDTC Oy:n palvelukseen.

Molemmat yritykset ovat osa RD Groupia, jonka liikevaihto on noin 25 M€. RD Groupin muodostavat kolme yritystä; Ratesteel Oy, RDTC Oy ja Debomix Oy, jotka yhdessä työllistävät noin 120 oman alansa ammattilaista.

Ratesteel Oy ja RD Technology Center Oy toimittavat sopimusvalmistajan ominaisuudessa kansallisille sekä kansainvälisille markkinoille alansa huipputeknologisia tuotteita mm. Ponssen, Normetin ja Keslan laitekokonaisuuksien muodossa. Ratesteel Oy perustettiin vuonna 1998 valmistamaan metallituotteita ja niiden osakokonaisuuksia, RDTC Oy taas on vuonna 2013 perustettu järjestelmätoimittaja.

Miltä työt ja energisen positiivinen työyhteisö RD Groupilla näyttävät? Tutustu videolta osoitteessa https://youtu.be/ey3O660R2jo ja hae mukaan!

Haemme kahta ammattitaitoista pintakäsittelijää pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Ratesteel Oy:lle etsimme pintakäsittelijää märkämaalaamon puolelle ja RDTC Oy:lle osaajaa pulverilinjastoon. Molemmat työt sisältävät pintakäsittelyn lisäksi ripustusta, pakkausta ja purkua. Työ on vaihtelevaa ja vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Työtä tehdään 2-vuorossa, mutta sesonkiaikojen osalta myös 3-vuorovalmiutta toivotaan.

Sekä Ratesteel Oy:n että RDTC Oy:n tuotannon henkilöstön vahvuutena on monipuolinen osaaminen ja joustavuus, jotka tuovat myös vaihtelua itse tekijän arkeen ja työpäiviin. Kehittymismahdollisuuksia ja uraa konsernissa tuetaan koulutusten kautta. Oma kiinnostus ja kehittymisen halu ovatkin tärkeimpiä etsittäviä ominaisuuksia pätevän pintakäsittelytaidon ohella.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta ja liity osaksi RD Groupia, jossa mielekäs työ yhdistyy mielekkääseen vapaa-aikaan!
Paikat täytetään sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application