Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Keikkasiivoojia, Vaasa

Oletko siivousalan kokemuksella varustettu tekijä, joka etsii osa-aikaista työtä?

Etsimme nyt sisaryrityksemme RTK-Palvelun Vaasan toimipisteelle keikkatyösuhteisiin useita SIIVOOJIA!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Tehtävänkuvaaasi kuuluu RTK-Palvelun monipuolisten asiakaskohteiden siivoustehtävät aina ylläpitosiivouksesta peruspesuihin. Työtä tehdään tarvittaessa töihin kutsuttaessa, ja tarpeet ovat yleisesti n. 1-3 päivän ajalle. Työtä tehdään kohteista riippuen sekä aamu- että iltapanoitteisesti, joten hakijoilta edellytetään valmiutta vuorotyöhön sekä viikonlopputyöhön. Työ sopii siis erinomaisest mm. lisätyötä etsivälle sekä opiskelijoille!

Tehtävissä menestyäksesi tulee sinun olla luotettava ja itseohjautuva tekijä, joka on jo kerryttänyt kokemusta siivousalan tehtävistä. Huomioimme kuitenkin myös alan tehtävistä kiinnostuneet, kokemattomammat osaajat - keskiössä on oikea asenne!

Työsuhde

Työsuhde solmitaan vuokratyösuhteena toistaiseksi töihin kutsuttavana. Palkkaus tehtävissä on kiinteistöalan kokemuksesi huomioiden kiinteistöpalvelualan TES mukaan. 

Mitä tarjoamme?

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

 

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Työnhakulomake / job application