Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijöitä puuteollisuuteen

Haemme asiakasyrityksellemme Juvalle tuotantotyöntekijöitä kalusteteollisuuteen erilaisiin tehtäviin. Töitä on tarjolla kasauksessa, koneenkäytössä, lähettämössä ja maalaamossa.
Tuotantotyöntekijän tärkeimmät ominaisuudet ovat motivaatio työntekoa kohtaan ja into oppia uutta. Tehtäviin annetaan kattava perehdytys.
Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja jatkuvat ainakin 4 kuukautta, mahdollisesti pidempäänkiin. Työ on kokoaikainen ja tapahtuu pääsääntöisesti aamuvuorossa, mutta toivomme valmiutta tehdä myös iltavuoroja. Palkkaus puusepänteollisuuden TES:sen mukaisesti.

Työnantajanasi työsuhteessa on RTK-Henkilöstöpalvelu. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen ja laajan terveyshuollon muodossa.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 HR-asiantuntija Hilppa Kukkonen RTK-Henkilöstöpalvelusta, p. 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application