Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Aluepäällikkö teollisuuteen

Haemme Elcolinen palvelukseen Etelä-Suomen Aluepäällikköä.

Elcoline Group on vuonna 2002 perustettu urakointi- ja kunnossapitoalan yritys jonka asiakkaita ovat kansainväliset teollisuusyritykset. Elcoline Group työllistää n. 500 urakointi- ja kunnossapitoalan ammattilaista sopimuskohteissa ympäri maapalloa. Elcoline Group on valtakunnallisesti noteerattu kasvuyritys, joka tarjoaa teollisuuden ammattilaisille mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallaan. https://elcoline.fi/elcoline-oy/https://elcoline.fi/

Etelä-Suomen aluepäällikkönä ydintehtäväsi ovat toimia myynnin tukena ja valittujen asiakkaiden asiakkuuspäällikkönä. Olet mukana tarjousprosessissa, tarjouslaskennan tukena hinnoittelussa ja aikataulutuksessa sekä sopimusneuvotteluissa. Työtehtäviisi kuuluu myös vastuu Elcoline Kouvolan yksikön tiimiesimiehen tehtävistä.

Toimialueesi on Etelä-Suomi ja ensisijainen työskentelypisteesi on Kouvolan yksikössä (1-3pv viikossa), mutta voit työskennellä myös Espoon toimipisteessä. Sijainti ei ole ratkaiseva tekijä valinnassa, sillä nykyaikaiset järjestelmät sallivat töiden tekemisen muualtakin. Työssä onnistuminen edellyttää aktiivista liikkumista Etelä-Suomessa.

Ydintehtävien lisäksi tulet hoitamaan myös raportointia, osallistut budjetointiin sekä toimit hankinnan tukena. Lisäksi käyt neuvotteluita asiakkaiden, palvelun- ja tavarantoimittajien kanssa.

Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta teollisuuden prosessiputki-/ voimakattila-projektipäällikön tai muun vastaavan tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä sosiaalisia- ja esimiestaitoja, suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä ymmärrystä ja kokemusta teollisuuden toimialasta. Työtehtävät sisältävät myös matkustamista asiakaskohteisiin, jotka pääsääntöisesti sijaitsevat Suomessa, ajoittain myös Ruotsissa.

Tarjoamme sinulle vakituisen sopimuksen lisäksi monipuoliset työtehtävät kasvavassa ja nykyaikaisessa yrityksessä. Saat käyttöösi loistavan työyhteisön tuen, nykyaikaiset välineet sekä mahdollisuuden kasvaa ja edetä Elcolinen palveluksessa.

Työt alkavat valittavan hakijan käytettävyyden ja sopimuksen mukaan. Jos uudet haasteet ja uusi ura kiinnostaa, jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta palkkatoiveineen viimeistään 15.8.2021 mennessä.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa 19.7. jälkeen ma-pe klo 10-14 HR asiantuntija Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application