Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Osa-aikaisia siivoojia Jyväskylän alueelle

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessasi on yli 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. RTK-Palvelun asiakkaita ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin.

Vastuullisuus, innovatiivisuus ja työntekijöistä välittäminen takaavat RTK-Palvelun menestymisen. RTK-Palvelu toimii laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja tuloksellisesti lähellä asiakasta. 

RTK-Palvelun arvoissa näkyvät vahvasti asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen. Tulevaisuuden tavoitteissa korostuu voimakas kasvu, jonka perusta on asiakkaiden tarpeisiin notkeasti skaalautuva palveluvalikoima ja positiivisen yllättämisen mahdollisuudet. RTK-Palvelun liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa ja toimii yli 30 paikkakunnalla. 

Tutustu tarkemmin RTK-Palvelun tavoitteisiin ja tapaan toimia osoitteessa https://www.rtkpalvelu.fi.

 

Etsimme nyt Keski-Suomen alueelle siivoojia osa-aikaisiin työsuhteisiin yhden asiakkuuden eri kohteisiin.
Kohteita on sekä Jyväskylässä, että lähialueilla.

Suurin osa kohteista on aamupainotteisia ja työpäivät jakautuvat maanantai-lauantai päiville.
Ajokortti on välttämätön, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta siivoustyöstä ja pelisilmää kohteen ylläpitoon.
Ahkeruus ja täsmällisyys ovat työn tekemisen edellytyksiä ja vaatimuksia. Palkkaus ja työsuhteen ehdot muodostuvat kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Tarjolla sinulle on lisätunteja omien toiveittesi mukaan ja mahdollisuus työllistyä pitkäksikin aikaa.
Contineo-konserniin kuuluvassa RTK-Palvelussa ja RTK-Henkilöstöpalvelussa saat myös työntekijänä hyviä ja rahanarvoisia etuja sekä toimivan työterveyshuollon jaksamisesi ja viihtyvyytesi tueksi.

Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo.9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai puh/sms/wa 0400480613

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application