Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kattoasentajia Pohjois-Savon alueelle

Sareni Oy on leppävirtalainen katto- ja ulkoverhousremontteihin erikoistunut perheyritys, joka on uusinut savolaisten kattoja jo yli kymmenen vuoden ajan. Sareni Oy tunnetaan jo laajalla alueella asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelustaan. Lue lisää yrityksestä www.sareni.fi 

 

Oletko sinä motivoitunut rakennusalan ammattilainen, joka ei pelkää korkeita paikkoja?

Haemme KOLMEA NÄPPÄRÄÄ KATTOASENTAJAA Savon alueelle!

Kattoasentajana työskentelet erilaisissa kohteissa niin omakotitalojen kuin isojen tehdashallienkin katoilla, ja kohteet sijaitsevat Savon alueella, pääsääntöisesti työssäkäyntialueenasi on Leppävirta-Varkaus-Kuopio. Työ on fyysistä ja nopeatahtista, ja sitä tehdään pareittain tai ryhmissä. Asiantunteva ja leppoisa työryhmä pitää huolen siitä, että saat tarvittavan perehdytyksen alkuun.

Toivomme hakijalta rakennusalan kokemusta, tärkein edellytys selviytyä työstä on kuitenkin motivoitunut ja oppimiskykyinen asenne!  Löytyyhän sinulta taskustasi myös ajokortti sekä työturvallisuuskortti.

Tarjoamme kokoaikaisen työpaikan mukavassa työporukassa. Työt alkavat määräaikaisena työsuhteena RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme kirjoilla. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, toivomme hakijalta kuitenkin joustavuutta ajoittain. Palkkaus rakennusalan TES / sopimuksen mukaan.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelman, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: https://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/ 

Työt alkavat heinäkuun lopulla, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae pian.

Lisätietoja paikasta antaa HR-asiantuntija Anni Paananen (anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi  / 0400480613 )

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application