Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Huoltamo-/ravintolatyöntekijä

Sytytkö asiakaspalvelulle, nautit monipuolisesta työnkuvasta ja loistat ajoittain hektisessäkin työympäristössä?

Haemme asiakasyrityksellemme huoltamotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Huoltamotyöntekijä pääsee tekemään monipuolisesti kaikkia aseman tehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä perehdytyksellä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Toivomme, että sinulta löytyy vilpitöntä halua palvella asiakkaitasi mahdollisimman hyvin, olet tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Tässä työssä pääset kartuttamaan monipuolisesti kokemusta erilaisista tehtävistä. Huoltamotyöntekijän työtehtäviin kuuluu pääasiassa kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua, hyllytystä ja tilauksien tekoa.

Tehtäviin kuuluu myös pikaruokien valmistamista ja lounaspöydän tarjoiluista huolehtimista varsinaisen kokin tuuraajana.

Aiempi työkokemus veikkauskoneen käytöstä, liikenneasemaravintolassa tai kahvilassa työskentelystä katsotaan eduksi. Arvostamme erityisesti innostuneisuutta asiakaspalvelua kohtaan ja halua oppia uutta sekä ravintola-alan koulutusta. Tehtävänkuva on laaja, mutta tässä työssä asenne ratkaisee!

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15  Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application