Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä puuteollisuuteen

Etsimme asiakkaallemme KESÄTYÖTUURAAJAA TUOTANTOLINJASTOLLE puuteollisuuteen Mikkeliin.

Työpäivääsi kuuluvat erilaiset puutuoteteollisuuden tehdastyöt.

Toivomme hakijalta hyvää fyysista kuntoa sekä motivoitunutta työotetta, asenne ratkaisee! Työhön annetaan kattava perehdytys.

Työ on kokoaikainen, pääasiassa yhdessä vuorossa tehtävä arkityö, mutta toivomme valmiutta tarvittaessa 2-vuorotyöhön. Työssä noudatetaan Mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta. Työsuhde on määräaikainen, ja työ alkaa heinäkuussa ja jatkuu ainakin elokuun loppuun asti, hyvällä työntekijällä mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. 
 
RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. 
 
Kiinnostuitko? Hae paikkaa hakemuslinkin kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo.10–14 RTK-henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application