Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Huoltamotyöntekijä

Haemme asiakkaallemme huoltamotyöntekijää, jolle olisi tarjolla säännöllistä ja jopa kokopäiväistä työtä. 
Tarvetta on myös tuuraajalle iltoihin ja viikonloppuihin, eli olitpa sitten etsimässä enemmän tai vähemmän tehtäviä tunteja, niin tässä voisi olla sinun paikkasi.

Pääset tekemään monipuolisesti liikenneaseman työtehtäviä sekä keittiön että salin puolella. Työtehtävät sisältävät pizzojen, pihvien ja hampurilaisten paistoa sekä lisäksi mm. kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua, hyllytystä ja tilauksien tekoa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Toivomme, että sinulta löytyy vilpitöntä halua palvella asiakkaitasi mahdollisimman hyvin, olet tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Aiempi työkokemus liikenneasemaravintolassa tai kahvilassa työskentelystä katsotaan eduksi. Arvostamme erityisesti innostuneisuutta asiakaspalvelua kohtaan, kokemusta keittiöpuolelta ja halua oppia uutta. Tehtävänkuva on laaja, mutta tässä työssä asenne ratkaisee!

Lisätietoa tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application