Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä karkaisimoon

Etsimme Pieksämäelle tuotantotyöntekijöitä metallialan yritykseen.

Työssä toimit raudan karkaisun parissa panostajan tehtävässä, ja tehtävät sisältävät pääasiassa lajittelu- ja lähetystöitä sekä laadun valvontaa.

Työn hoitaminen edellyttää ennen kaikkea ripeää asennetta, halua oppia uutta sekä reipasta ja huolellista työotetta. 
Aiempi kokemus metallialalta lasketaan eduksi, mutta se ei ole pakollista.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työpäivät ajoittuvat ma-la välille (TAM26). Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työt alkavat määräaikaisena RTK-Henkilöstöpalvelun kautta vuoden 2021 loppuun saakka, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen puh/sms/wa 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application