Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Teollisuussähköasentaja

Asiakkaamme työskentelee Kuopion seudulla teollisuuskiinteistöjen sähköasennus ja -huoltotöissä.
Nyt heillä olisi tarvetta löytää lisää ammattitaitoisia tekijöitä, jotka kykenevät toimimaan ja saavat toimia itsenäisesti kohteissa.

Työtä on hyville tekijöille pidemmäksikin aikaa, kohteiden vaihtuessa tarpeiden mukaan. Työtä tehdään päivävuorossa, kokopäiväisesti.
Oman auton käyttömahdollisuus lasketaan eduksi, mutta ei ole pakollista.

Etsimme jo hieman enemmän työkokemusta omaavia tekijöitä, jotka ovat kiinnostuneita ja keillä on kokemusta nimenomaan teollisuuspuolen kohteista. 

Tehtävä edellyttää voimassaolevia työturvallisuus-, tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskorttia. Paikkaa voi hakea, vaikka kortteja ei voimassa olisikaan, mutta ne tulee suorittaa voimaan ennen töiden aloittamista.

Jos olet etsimämme tekijä ja sinua kiinnostaa mielenkiintoiset ja vaihtuvat teollisuuskohteet, niin hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.
Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15  Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai

susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?