Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Muottihuoltaja Laitilaan

Coreplast Laitila perustettiin vuonna 2004, mutta vahva historiamme ulottuu vuoteen 1968 saakka. Tänään työllistämme yli 100 muovialan ammattilaista. Valmistamiemme muovikomponenttien iskupainot vaihtelevat 1 grammasta aina 8000 grammaan asti. Ruiskuvalun ja monikomponenttiruiskuvalun lisäksi tarjoamme useita painatus-, liittämis- ja viimeistelytekniikoita sekä tuotteiden kokoonpanoa ja logistiikan palveluja. Osana tanskalaista SP Groupia, pystymme tarjoamaan monipuolisesti myös muut muovialan valmistusmenetelmät.

Haemme suoraan Coreplast Laitila Oy:lle Muottihuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen. Olet joko kokenut konkari tai muuten alasta kiinnostunut -> tehtävään koulutetaan.

Tehtävänkuva ja odotukset

Ruiskuvalumuottien huollot ja esivalmistelut sarjatuotantoon sekä pienet muottikorjaukset ja muottiversioiden vaihdot. Lisäksi trukilla ajoa sekä yleisestä siisteydestä ja järjestyksestä huolehtimista.

Odotamme oma-aloitteisuutta, halua kehittyä ja oppia uutta.  Iso plus on kokemus ruiskuvalumuoteista ja eduksi katsomme lisäksi manuaalikoneistus- ja metallipuolen kokemuksen. 

Työsuhde

Valittu henkilö työllistyy suoraan Coreplast Laitila Oy:n kirjoille koeajan puitteissa. Työsuhteessa sovelletaan Muovi- ja kemiantuote teollisuuden työehtosopimusta ja palkkaus kokemuksen mukaan. Työ on keskeytyvää kaksivuorotyötä, aamu- ja iltavuoroa.

Mitä tarjoamme

Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä muoviteollisuuden ammattilaiseksi. Työtä uusimpien tekniikoiden parissa. Kansainvälisen työympäristön. Mahdollisuuden hyödyntää oppimiaan taitoja. Siistiä sisätyötä teollisuudessa.

Coreplastin työntekijänä saat kuntosali ja uimahallietuja. 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Jaanaan: (jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 765 7210, puhelintiedustelut arkisin klo 12-15, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

 

 

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?