Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

CNC-koneistaja

J5L Production Oy on lapinlahtelainen ambulansseja sekä muita erikoisajoneuvoja valmistava yritys. Yritys on perustettu vuonna 2008, ja sen kasvavana voimana on vahva osaaminen, positiivisuus ja yhdessä tekemisen meininki. Tutustu J5L Productioniin tarkemmin: https://www.j5l.fi/

Etsimme asiakkaallemme J5L-Production Oy:lle ammattitaitoista ja itsenäisen työskentelyn taitavaa CNC-koneistajaa erikoisajoneuvojen valmistukseen Alapitkälle.

Työtehtäväsi pitävät sisällään monipuolista autojen kokoonpanoa ja lujitemuovikokoonpanoa, kuten esimerkiksi kaapistojen kasaamista ja asentamista. Tuotteet ovat vaihtelevia, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kuvien lukutaitoa. Työpäiväsi vierähtävät pienessä ryhmässä, jossa auto kasataan alusta loppuun saakka. Työt tehdään käsityökaluja hyödyntäen.

Olet etsimämme osaaja, mikäli sinulta löytyy kokemusta ja/tai koulutustausta CNC-koneistuksen parista. Puualan koulutus tai tuntemus katsotaan eduksesi. Lisäksi osaat käyttää sujuvasti Alphcam- tai vastaavaa ohjelmistoa. Osaaminen SolidWorksin käytöstä luetaan eduksesi.

J5L Productionin tiimissä työtä tehdään yhdessä vuorossa 7,5 tuntia / päivä. Työsuhteessasi sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työt alkavat heti sopivan osaajan löydyttyä – tartu siis tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi!

Mikäli mieleesi heräsi kysyttävää, lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8–16 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?