Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Sähkö-/huoltoasentaja, Kansiareena/hotelli

Tampereen Kannen areena valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. Kokonaisuus on Euroopan ensimmäinen uuden sukupolven elämyskeskus, joka vastaa monipuolisesti erilaisista urheilu-, viihde- ja kongressitapahtumista. Kannen -areenalle kiinteistöpalvelut toimittaa RTK-Palvelu.  www.rtkpalvelu.fi/meille-toihin/

Oletko sähköautomaation ja kunnossapidon ammattilainen valmiina uusiin haasteisiin Suomen moderneimman monitoimiareenan kirkkaissa valoissa?

Etsimme nyt RTK-Palvelulle Tampereen Kannen areenan huoltotiimiin kokoaikaista SÄHKÖASENTAJAA.

Tehtävänkuva

Roolissa tulet vastaaman areenan päivittäisistä sähköasennuksista, kunnossapitotehtävistä ja automaatiosta sekä tapahtumiin liittyvistä sähkötöistä. Tarvittaessa tulet osallistumaan myös muihin kohteen kiinteistöhuollon tehtäviin yhdessä muun kiinteistöhuollon tiimin kanssa.

Tehtävissä menestyäksesi sinulla tulee olla alan soveltuva tutkinto ja jo useamman vuoden kokemus sähköasennus tehtävistä. Kokemus teollisesta kunnossapidosta ja tapahtumateollisuuden sähköasennuksista luetaan hakijan eduksi.

Etsimämme tekijä on asiakaspalvelulähtöinen ja ratkaisukeskeinen persoona, joka on valmis tekemään vuoro- ja viikonlopputyötä ja joustamaan työaikojen ja -tehtävien suhteen - areenalla järjestetään tapahtumia 365:nä päivänä vuodessa.

Työsuhde

Valittu henkilö työllistyy suoraan RTK-Palvelulle kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan ja työsuhteessa sovelletaan sähköalan työehtosopimusta. Työt alkavat välittömästi, kun sopiva ehdokas on siihen valmis.

Mitä RTK-Palvelu tarjoaa?

Tämä on juuri Sinun mahdollisuutesi päästä moderniin ja mielenkiintoisen työympäristöön ja osaltasi mahdollistaa miljoonien tapahtumavieraiden ikimuistoiset elämykset. Tarjolla on monipuolinen ja vastuullinen rooli osana ammattimaista ja osaavaa työyhteisöä.

RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK-Palvelu pyrkii siihen, että työntekijät työskentelevät heillä tyytyväisinä ja pitkään. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus kotisivuillamme jo tänään! Liitä hakemukseen mukaan palkkatoiveesi.

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:

- HR-harjoittelija Sara Virtanen (sara.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4338) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

- HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?