Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kirvesmies

Haemme asiakasyrityksellemme Kuopioon kirvesmiehiä.

Kirvesmiehen tehtäviin kuuluu mm. saunojen panelointia, lattioiden ja kalusteiden asentamista, listoitusta sekä väliovien asentamista. Myös työtehtäviä voidaan osittain jakaa tekijän oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaisesti. Työkohteet ovat uudis- ja korjausrakennuskohteita.

Etsimämme tekijä on itsenäiseen työhön kykenevä, jo kokemusta omaava rakennusalan ammattilainen jolla työn jälki kestää tarkemmankin tarkastelun.

Työturvallisuuskortti on pakollinen, muut kortit luetaan eduksi. 

Tarjoamme kokopäiväisen työsuhteen projekteiden mukaan. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.

Työnantajanasi työsuhteen alussa on RTK-Henkilöstöpalvelu. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen ja laajan terveyshuollon muodossa.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?