Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Vuorovastaava, terminaali

Haemme vuorovastaavaa alihankintakohteeseemme Vantaalla sijaitsevaan terminaaliin vakituiseen työsuhteeseen.

Vuorovastaavana (kymppinä) vastaat operatiivisella tasolla kohteen laatutavoitteiden ja palvelulupausten täyttymisestä. Työtehtäviisi kuuluu varmistaa päivittäisen toiminnan sujuvuus sekä toiminnan kehittäminen yhdessä työnjohtajan kanssa.

Olet ehkä työskennellyt jo esimiehenä ja olet luonteeltasi tsemppaava ja esimerkillä johtava. Ymmärrät toiminnan laatu- ja aikataulukriittisyyden terminaaliympäristössä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää jämäkkää ja johdonmukaista työskentelytapaa, hyviä esimiestaitoja sekä kykyä tarttua myös itse toimeen. Tarvitset työssäsi suomen ja englannin kielitaitoa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta logistiikka-alalta sekä ymmärrystä terminaalin prosesseista.

Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kohteessa sovelletaan AKT terminaalitoiminnan työehtosopimusta ja töitä tehdään arkisin klo 13- 21.

Tarjoamme dynaamisen ja eteenpäin menevän työyhteisön, suuren konsernin tuen sekä kannustavat henkilöstöedut osana Contineo- konsernin henkilöstöetuohjelmaa.

Liitä CV ja hakemus, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin palvelupäällikkö Tomi Tastén; tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4090

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?