Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

MEKAANISIA ASENTAJIA Rauma ja Turku.

ELCOLINE GROUP ON VUONNA 2002 PERUSTETTU URAKOINTI- JA KUNNOSSAPITOALAN YRITYS, JONKA ASIAKKAITA OVAT KANSAINVÄLISET TEOLLISUUSYRITYKSET

Elcoline Group työllistää noin 500 urakointi- ja kunnossapitoalan ammattilaista sopimuskohteissa ympäri maapalloa. Elcoline erottautuu kilpailijoistaan mm. poikkeuksellisen laajalla palvelutarjonnalla, erinomaisella palvelukulttuurilla ja liiketoimintaa tukevilla digitaalisilla työkaluilla.

Oletko uusia haasteita etsivä Mekaaninen asentaja?

Asiakkaamme Elcoline Industrial Services Oy hakee osaavaan tiimiinsä uusia mekaanisia asentajia Raumalle sekä Turkuun!

 

Tehtävänkuva

Työtehtäväsi ovat kohteesta ja työstä riippuen, asennus- ja / tai kunnossapitotyötä. Tehtävät suoritetaan teollisuudessa, rakennustyömailla tai meriteollisuuden meriteollisuuden uudisrakennus-, muutoskonversio sekä operoinnissa olevissa laivaprojekteissa. Pääset suorittamaan työtehtäväsi vaativien prosessien tai projektien parissa osana ammattitaitoista tiimiä. Verkostomainen työympäristö tarjoaa mahdollisuuden päästä tekemään yhteistyötä useiden yritysten sekä kansallisuuksien kanssa.

 

Katso Elcolinen rekryvideo tästä https://www.youtube.com/watch?v=lr2gk4c3b-8!

 

Eduksi katsotaan

- Kokemus työskentelystä teollisuuden- tai laivanrakennuskohteissa

- koneen asennustaito (laakerointi-, hitsaus-, linjaus-, hydrauliikka- ja pneumatiikkaosaaminen)

- Tiimityöskentely- sekä vuorovaikutustaidot

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

- Englannin kielen puhetaito

  

Työsuhde

Valitut hakijat siirtyvät suoraan Elcolinen kirjoille. Elcoline Industrial Service Oy tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyisen palkan sekä hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet kasvavassa organisaatiossa, joka keskittyy sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennus- sekä mekaanisiin kunnossapitotöihin teollisuudessa ja meriteollisuudessa.

 

Tämä on mahtava mahdollisuus päästä luomaan uraa sekä kehittämään itseäsi että Elcolinen palveluita! Hae siis paikkaa jo tänään tämän linkin alta! Haku auki 30.8. saakka.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Sami Leppänen

p. 044 412 4767

sami.leppanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?