Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Siivooja Heinävedelle

Etsimme asiakkaallemme Heinävedelle siivoojia pitkäaikaisiin työsuhteisiin!

Työssäsi pääset työskentelemään monipuolisesti koti- ja yrityssiivousten parissa, sekä huolehtimaan uniikin kohteen päivittäisistä siivoustöistä.

Työ on kokoaikaista päivätyötä, jossa kohteet ovat vaihtuvia ja työajat sovittavissa. Valitulla henkilöllä olisi hyvä olla ajokortti. Kokemus siivousalasta ei ole välttämätöntä vaan tärkeintä on ahkera ja työhön tarttuva asenne, sekä motivaatio uuden oppimiseen. Arvostamme kuitenkin jos olet jo alan ammattilainen ja sinulla on itsenäinen ote työntekoon.
Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TES:in / sopimuksen mukaan.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksen nopeasti oheisen linkin kautta tulemaan! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. 

Lisätietoja paikasta antaa arkisin klo.9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paanananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai wa/sms/puh. 0400 480 613 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?