Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Siivooja Iisalmeen

Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista siivoojaa Iisalmeen.

Kohteita ovat veturit sekä kiskobussit.

Alan koulutus tai aiempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi. Arvostamme kuitenkin eniten hyvää ja reipasta asennetta työntekoon. Etsimämme tekijä on oma-aloitteinen ja huolellinen työssään.

Työ on osa-aikainen ja sopii mainiosti esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohelle. Työvuorot sijoittuvat pe-su välille ja ovat iltapainoitteisia. Lisäksi tarpeen mukaan on mahdollista saada lisätunteja myös arkipäiville, esim. loma-ajat.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja etsinnässä ensisijaisesti pidempiaikainen työntekijä.

Työsuhteessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus on kokemuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Noora Toivanen, puh./WA/SMS 045 231 0590 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?