Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Siivooja Siilinjärvelle

Etsimme asiakkaallemme siivoojaa Siilinjärvelle.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus ja/tai koulutus siivousalalta, mutta tärkeintä on hyvä työmotivaatio ja kyky oppia uutta. Voit olla siis jo alan kokenut konkari tai vasta työkokemusta kerryttävä hakija.

Siivoojan työ vaatii hyvää peruskuntoa, oma-aloitteisuutta sekä huolellista otetta työhön.

Siilinjärvellä on tarjolla myymäläkohteita, palvelukoteja sekä rappusiivousta.

Työtunnit ovat arviolta 35h/vko, mutta mikäli etsit lisätienestejä opintojen tai toisen työn ohelle, niin tämä on hyvä mahdollisuus myös siihen! Tarjolla myös viikonlopputöitä, mutta ne eivät ole pakollisia.

Työ vaatii hyvää suomen kielen taitoa.

Työssä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla 1-2kk. Hyvistä tekijöistä pidämme kuitenkin mielellämme kiinni ja tarjoamme jatkossakin uusia työmahdollisuuksia.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi pian! Hakijoita haastatellaan jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Noora Toivanen, puh./WA/SMS 045 231 0590 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?