Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Leipuri Pieksämäelle

Haemme asiakasyrityksellemme leipureita Pieksämäelle. 

Toivomme palkattavilta henkilöiltä alan koulutusta sekä mahdollisesti myös jo kerrytettyä työkokemusta, hyvää fyysistä peruskuntoa ja ripeyttä. Työ voi olla ajoittain hektistä ja nopeatempoista. Joustava asenne sekä mahdollisuus vuorotyöhön ovat tärkeitä ominaisuuksia tässä työssä. Työympäristö vaihtelee viileiden ja lämpimien olosuhteiden välillä.

Eduksi luetaan voimassa oleva hygieniapassi. Työhön perehdytetään hyvin. Palkkaus Leipomoalan TES.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?