Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Keikkasiivoojia Turun RTK-Palvelulle

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön! www.rtkpalvelu.fi

Etsimme RTK-Palvelulle Turkuun reippaita ja oma-aloitteisia keikkasiivoojia erilaisiin kohteisiin kuten kauppaan, toimistoon, kouluun ja tuotantoon. Työajat ovat vaihtelevia, joten tässä mukava lisätienesti opiskelijalle tai lisätyötä haluavalle. Keikkatyösuhde solmitaan aluksi RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. 

Mitä odotamme sinulta? Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Alan kokemus katsotaan eduksi, mutta halu oppia on kuitenkin siivousalan työkokemusta tärkeämpää. Arvostamme aitoa Halua työskennellä, hyvällä Asenteella ja Työyhteisötaitoja arvostaen.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Huomioimme vain linkin kautta tulevat hakemukset. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti. Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/


Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tästä työmahdollisuudesta antaa Jaana Koivumäki numerosta: 044 765 7210.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?