Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

RTK Palvelu, Turku Kiinteistönhuoltaja (roskat)

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön! www.rtkpalvelu.fi

Etsimme asiakasyrityksellemme RTK Palvelulle Turkuun kiertävää kiinteistöhuoltajaa, jonka päätehtävä on kiertää kohteita pakettiautolla ja huolehtia kohteiden roskienhuollosta. Työ on keikkaluontoista ja satunnaisina viikonloppuisin. Työaika painottuu varhaisiin aamuihin ja iltapäivään. Tämä työ sopii erittäin hyvin lisätienestiksi esimerkiksi opiskelijalle tai eläkeläiselle.

Odotamme sinulta:

- Valmiutta työskennellä keikkaluontoisesti viikonloppuisin aamu- ja iltapäivävuoroissa.

- Ajokorttia

- Huolellisuutta, luotettavutta ja reippautta

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja antaa Sami Leppänen: 044 412 4767, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?