Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Menetelmäsuunnittelija

Haemme raahelaiselle teräsvalutuotteita valmistavalle asiakasyrityksellemme MENETELMÄSUUNNITTELIJAA teräsvalukappaleiden 3D-suunnitteluun.

Toivomme sinulta teknistä koulutusta (Esim. konetekniikka AMK) tai muu ylempi korkeakoulututkinto. Sinulla voi olla jo kokemusta 3D-suunnittelusta ja olet mahdollisesti käyttänyt aiemmin esim. SolidWorksia, CREO:a tai Inventoria.

Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen valukappaleiden suunnittelusta ja metallurgiasta. Hallitset myös yleisimmät toimisto-ohjelmat ja pystyt kommunikoimaan myös englanniksi. Työtehtävä on täysipäiväinen 6kk määräaikainen työsuhde, mutta vakinaistaminen on mahdollista. Työn alkamisajankohta on sovittavissa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, joten hae pian!

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa arkisin klo 9–13 Päivi Rantsi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?